oogzorg-artikel-marco-optiek-boven

Optimale oogzorg met kijk op mode

Bij Marco Optiek in Zuidwolde staan we garant voor de beste oogzorg! In de vernieuwde oogmeetruimtes nemen wij uitgebreid de tijd voor uw ogen en werken wij met de meest innovatieve apparatuur zodat wij het beste advies kunnen geven. Uiteraard kunnen wij ook adviseren over een passend montuur bij gezicht en wensen.

Vast onderdeel bij de aanschaf van een bril is de oogmeting waarbij vakbekwaam wordt bepaald wat de exacte afwijking van uw ogen is. Bij ons staat de nieuwste oogmeetapparatuur opgesteld waarmee de toestand van uw ogen wordt vastgesteld. Op basis hiervan worden de juiste glazen geselecteerd. Uw oogmeting wordt vrijblijvend en gratis uitgevoerd.

Oogziekenhuis Zonnestraal

Marco Optiek werkt samen met Oogziekenhuis Zonnestraal. Dit betekent dat u heel eenvoudig doorverwezen kunt worden, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen. Als wij een oogonderzoek bij u hebben gedaan en het blijkt dat u doorverwezen moet worden naar het Oogziekenhuis, dan regelen wij dat voor u. Wilt u een afspraak maken voor een oogonderzoek? Maak dan telefonisch een afspraak met ons.

 

Naar de winkel
marco optiek oogzorg-2

Lees meer over de zorg voor uw oog


Top