Opticien Dedemsvaart

Er zijn vele redenen waarom een bril goed bij iemand kan passen. Dit kan bijvoorbeeld komen door de kleur van de bril die goed bij de huid past, of de vorm van de bril die mooi aansluit bij de vorm van het hoofd. Er zijn mensen vinden dat hun bril mag opvallen dankzij een kleurrijk, eigentijds montuur. Ook zijn er mensen die juist willen dat hun bril zo min mogelijk zichtbaar is en zij kiezen dan weer voor een bril zonder montuur. Bij Marco Optiek, een opticien in de buurt van Dedemsvaart, zien we het als een uitdaging om voor onze klanten altijd nét die bril te vinden die het beste past.

Goed afgestelde bril

We hebben het nu eigenlijk over de verschillende stijlen en kleuren die een bril kan bevatten. In alle gevallen wordt de bril dagelijks gebruikt en moet deze dus ook iedere dag goed te dragen zijn. De pasvorm en de manier waarop de bril is afgesteld op het hoofd, is ontzettend belangrijk voor het plezierig en dagelijks dragen van een bril. We nemen dan ook de tijd voor je, om er zo voor te zorgen dat jij tevreden bent met je aankoop.

De laatste optiek-trends

Die klantgerichtheid is iets dat we hoog in het vaandel hebben. Juist daarom zorgen we er als team voor dat we altijd de laatste trends op het gebied van monturen en technieken in de winkel hebben. We werken met verschillende merken waardoor we voor iedereen iets te kiezen hebben. Naast de gewone monturen, houden we ook een ruime collectie zonnebrillen aan. Deze zijn beschikbaar met glazen op sterkte en met normale glazen. Woon jij dus in Dedemsvaart of omgeving en zoek je een goede opticien? Overweeg dan zeker om eens een kijkje te nemen bij Marco Optiek in Zuidwolde, via de N48 zijn we zeer goed bereikbaar vanuit Dedemsvaart.

Contactlenzen

Veel mensen dragen veel liever contactlenzen dan dat zij een bril dragen. Juist omdat de contactlenzen in het oog worden gedragen, is het belangrijk om hier te kiezen voor de lens die bij het gebruik en de persoon past. Om je hierbij te voorzien van het best mogelijke advies, zijn onze specialisten in contactlezen hier speciaal voor getraind. We zullen samen kijken naar de wensen die je hebt voor jouw contactlenzen en hier samen de beste optie voor jou uit kiezen.

Verzekering

Veel brillen- of lenzendragers hebben dit in hun verzekering meegenomen en hebben recht op een vergoeding voor bril of lenzen. Wanneer dit bij jou ook het geval is, doen we graag een polis-check om te zien hoe hoog jouw vergoeding precies is. Dit bedrag verrekenen we aan de kassa voor je, zodat je zelf niet langs de verzekeraar hoeft. Zo maken we het je graag makkelijk!

Onze winkel

Dat onze opticien in de buurt van Dedemsvaart ligt, is natuurlijk niet het enige voordeel dat we hebben. Onze winkel is ruim opgezet, waardoor afstand houden eigenlijk geen problemen oplevert. We hebben een moderne maar toch gezellige uitstraling, waardoor velen zich hier erg op hun gemak zullen voelen. Ons team staat dan ook graag voor je klaar, uiteraard met een kopje koffie, om jou te helpen om alles weer helder te zien.

Contact opnemen

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden naar deze opticien nabij Dedemsvaart? Heb je nog vragen of wil je juist een afspraak met ons maken om langs te komen? Dan kun je contact met ons opnemen door te mailen of even te bellen naar 0528 – 373 575. We horen graag!