Opticien Drenthe

Tegenwoordig zien we steeds meer mensen met een bril. De bril is niet alleen een heel functioneel ding maar ook echt een toevoeging in je kledingstijl geworden. Door middel van je montuur en de kleur hiervan, kun je een echt statement maken. We zien dan ook mensen met kekke monturen in felle kleuren de winkel verlaten. Anderen kiezen voor een bril die juist bij iedere outfit past en willen graag een wat meer neutrale kleur. Ook zien we dat we dat er mensen zijn die juist helemaal niet willen dat hun bril opvalt en willen juist een zo onopvallend mogelijk montuur.

Vele optiek-opties

Eigenlijk zijn er op het gebied van brillen ontzettend veel mogelijkheden. Iedereen wil wat te kiezen hebben en we doen dan ook onze uiterste best om ervoor te zorgen dat we met onze collectie een aantal mooie opties hebben voor iedereen. We werken met verschillende merken en verschillende stijlen. De laatste trends op het gebied van optiek zijn beschikbaar in onze collectie en wanneer je zoekt naar een top opticien in Drenthe, dan hoef je niet meer verder te zoeken.

Marco Optiek

We zijn als opticien in Drenthe namelijk vanuit de gehele provincie goed te bereiken, door de ligging aan de Hoofdstraat in Zuidwolde. Het dorp is namelijk gelegen aan de N48 en je kunt ook nog eens gratis parkeren voor onze deur. In onze winkel zul je een ruime opzet terugvinden, waardoor afstand houden heel goed mogelijk is. De warmte en openheid van ons team, hebben we teruggebracht in ons interieur. We ontvangen je dan ook graag met een kopje koffie, zodat we samen je wensen door kunnen nemen.

Goed advies

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden onze winkel verlaten. Het geven van goed advies is hierbij een onmisbare factor. Een goed advies omvat verschillende aspecten; dit gaat namelijk niet alleen over het kiezen van een montuur. Naast het kiezen van een montuur moet immers ook gekozen worden voor de juiste soort glazen. We zullen moeten begrijpen hoe je bril wenst te gebruiken en zullen je advies geven welke glazen hier het beste bij passen

Contactlenzen

Niet iedereen zit te wachten op het dragen van een bril, hoe goed deze ook is afgesteld. Bij Marco Optiek hebben we daarom twee zeer goed getrainde specialisten op het gebied van contactlezen. Zij zullen je kunnen adviseren over de verschillende soorten contactlezen en welke het beste bij jou passen. Ook kun je bij hen terecht met je vragen over het dragen van lenzen, zij helpen je hierbij graag.

Verzekering

In veel zorgverzekeringen is een vergoeding opgenomen voor de aanschaf van een bril of contactlenzen. Geldt dit voor jou ook, dan kijken we graag even je polis na om te zien hoe hoog je vergoeding dan precies is. Dit bedrag kunnen we dan voor je verrekenen aan de kassa, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen bij je verzekeraar. Dat is de service die je mag verwachten van een goede opticien uit Drenthe!

Contact

We helpen je natuurlijk graag bij het uitzoeken van een bril of lenzen. Ben je op zoek naar een goede opticien in Drenthe, maak dan vooral een afspraak of bezoek onze winkel. Contact opnemen kan door te mailen of te bellen naar 0528 – 373 575

We horen graag van je!