Opticien Hoogeveen

Een goede bril past niet alleen goed bij je gezicht maar ook bij je kledingstijl en manier van doen. Je draagt je bril iedere dag en deze moet zo goed passen en bij je passen, dat je hier niets van plezier van zult hebben. Wanneer je op zoek bent naar een opticien in Hoogeveen, denk dan ook zeker eens aan Marco Optiek. Onze zaak, gelegen aan de Hoofdstraat in Zuidwolde is vanuit Hoogeveen namelijk zeer goed bereikbaar en je kunt ook nog eens gratis voor onze deur parkeren.

Het gemak dat wij als opticien bieden als het gaat om die bereikbaarheid vanuit Hoogeveen, zetten we ook nog eens door in onze service. Onze team van opticiens en specialisten in contactlenzen, staan namelijk graag voor je klaar. Niet alleen om je ogen op te meten maar ook om je te voorzien van advies bij de aanschaf van jouw bril of contactlenzen.

De winkel

In onze optiekwinkel nabij Hoogeveen, bieden we verschillende monturen van verschillende merken aan. Onze collectie wordt regelmatig vernieuwd en zo heb je altijd voldoende te kiezen. Ons team denkt graag met je mee bij het uitzoeken van een montuur, zodat jij naar huis gaat met de bril die het beste bij je past. Natuurlijk hebben we ook een ruime collectie zonnebrillen, zowel met als zonder glazen op sterkte. Schroom dan ook niet om eens een afspraak te maken en eens bij ons langs te komen, we hebben ongetwijfeld wat je zoekt!

De laatste trends

Ons team bezoek normaal gesproken meerdere keren per jaar beurzen waar de grote brillenmerken hun collectie showen aan het publiek. Ook nu er even geen beurzen zijn, worden we goed op de hoogte gehouden van de nieuwe collectie. De laatste trends zijn dan ook terug te vinden in onze collectie. Deze laatste trends zie je niet alleen terug in onze collectie, maar ook in onze winkel. We hebben heel bewust gekozen voor een ruime opzet, afstand houden is bij ons dus geen enkel probleem. De Urban Jungle stijl die je terug ziet komen in onze winkel is niet alleen heel modern maar ziet er ook nog eens heel warm en uitnodigend uit.

Contactlenzen

We hebben het nu wel steeds over monturen en brillen, we weten natuurlijk dat er ook heel veel mensen zijn die liever lenzen dragen dan een bril. Als dit voor jou ook geldt, dan weet je eigenlijk ook hoe belangrijk het is dat jouw contactlenzen precies bij je passen. Het is immers de bedoeling dat deze prettig zijn om te dragen en dat je er uitstekend door kunt zien. Daarom hebben we bij Marco Optiek twee specialisten op het gebied van contactlenzen, die jou kunnen helpen bij het uitzoeken van de ideale contactlenzen voor jouw ogen.

Verzekering

Wanneer je vanuit je zorgverzekering recht hebt op een vergoeding voor een bril of lenzen, dan helpen we je hierbij ook graag. Wij vragen op wat de vergoeding is waar je recht op hebt en verrekenen dit alvast voor je bij de kassa. Hier hoef je zelf dus helemaal niets voor te doen, zo makkelijk kan het zijn!

Contact opnemen

Ben je dus op zoek naar een opticien in de buurt van Hoogeveen en wil je een afspraak met ons maken? Of heb je nog vragen die je eerst beantwoord zou willen hebben? Neem dan vooral even contact met ons op. Dit kan door ons te mailen of te bellen naar 0528 – 373 575

We helpen je graag!