Wij zijn op dit moment gesloten

Wij zijn Marco Optiek

Marco van den Bosch komt uit een echte opticiens-familie. Het opticiensvak wordt namelijk al drie generaties binnen de familie Van den Bosch uitgeoefend. Marco startte zijn opleiding tot opticien in 1995 en deed gedurende deze vakopleiding en daarna ruime ervaring op bij diverse optiekwinkels. Aangestoken door het ondernemersvirus, besloot Marco in 2008 zelfstandig verder te gaan en een bestaande optiekzaak in Zuidwolde over te nemen.

In 2018 werd de winkel, zoals we hem nu kennen, volledig verbouwd. Bij Marco Optiek staan inmiddels vijf professionals voor je klaar om je te voorzien van de beste oogzorg. Naast Marco en zijn vrouw Jacqueline werken Anne, Sandra en Lotte mee aan het succes van Marco Optiek.

Marco: ‘In onze winkel werkt een kundig en enthousiast en servicegericht team. We zullen er alles aan doen om onze klanten zich thuis te laten voelen. Kwalitatieve oogzorg en advies op maat staan centraal. Dat kan -wat ons betreft- prima samengaan met een gezellige sfeer, een mooie collectie monturen en, niet geheel onbelangrijk, een lekkere kop koffie! Wees welkom, we helpen je graag!’